Imprimă     Recomandă     Facebook     Twitter
Oferta de training

Principiile de bază ale unui curs oferit de Structural Consulting Group sunt:

  • Interactivitate: Formatorii se vor concentra pe exemple concrete şi vor solicita şi susţine implicarea pro-activă a participanţilor;
  • Adaptabilitate: Formatorii vor aborda tematica din prisma nevoilor de formare ale participanţilor, cu accent pe domeniul finanţelor publice şi domenii conexe. Pe baza feedback-ului zilnic din partea participanţilor, formatorii vor adapta conţinutul de training pentru a atinge nivelul de aşteptări preconizat.
  • Comprehensivitate: Activităţile de formare vor fi însoţite de materiale suport care vor explica în detaliu instrumentele şi tematicile abordate. Aceste documente pot fi folosite ulterior de către participanţi ca informaţii de referinţă pentru explicarea instrumentelor şi a conceptelor dezvoltate sau ca şi manual de studiu pentru cei interesaţi de a cunoaşte mai multe despre tematica respectivă.
  • Aplicabilitate practică: Cursul nu se va axa exclusiv pe concepte şi teorii, ci mai degrabă, formatorii vor utiliza exemple concrete şi studii de caz din experienţa proprie în cadrul gestionării de proiecte şi pregătirii pentru absorbţia de fonduri structurale. Acest aspect echipează participanţii cu o mai bună înţelegere a logicii, metodologiei şi instrumentelor utilizate pe parcursul formării, crescând gradul de interes şi de participare.

 Pentru mai multe detalii în legătură cu sesiunile de training organizate de Structural Consulting Group accesaţi secţiunea Contact.

Octombrie 2019 (0)
Anterioară L M M J V S D  
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Alege judeţul:
află toate noutăţile noastre acum
2007 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Structural Consulting Group Structural Consulting Group
Acasă  Contact  Hartă site 
home