Imprimă     Recomandă     Facebook     Twitter
13161 vizite
27 mar 13
Curs "Manager de Proiect"

Fisiere:

1. Formular inscriere
67 KB
 
descarcă

Curs "Manager de Proiect"
9 - 19 apr 2013

Învaţă și TU să scrii un proiect de succes pe POSDRU!

Ministrul Fondurilor Europene a anunțat că până la sfârșitul lunii iunie vor fi lansate toate apelurile pe care au rămas sume nealocate în actualul cadru financiar multianual. Astfel, în perioada imediat următoare, numai pe POSDRU sunt preconizate spre lansare nu mai putin de 19 linii de finantare!

Pentru cei care își doresc să scrie și să implementeze proiecte cu finanțare din bugetul alocat României în cadrul actualei perioade financiare prin POSDRU,  Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro  organizează programul de formare "Manager de Proiect" - cod COR 242101 - acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naționale şi Autoritatea Națională pentru Calificări (fostă CNFPA) într-un concept de succes.

Ce te învățăm...

 • Să scrii un proiect de succes prin aplicaţii practice interactive pe POSDRU! (completarea Cererilor de Finanțare, întocmirea dosarului de finanțare, stabilirea parteneriatelor etc.)
 • Elementele şi detaliile care îmbunătăţesc şansele unui proiect în evaluare, transmise de traineri cu experienţă semnificativă în finanţări europene prin POSDRU;
 • Tips&tricks de scriere și implementare a proiectelor POSDRU;
 • Tehnicile utilizate în managementul proiectelor finanţate din fonduri structurale prin POSDRU;
 • Instrumentele necesare unui management de proiect performant;

Cum te învățăm...

Cursul este interactiv şi este focalizat pe formarea abilităţilor participanţilor în scopul creşterii capacităţii de scriere și gestionare a proiectelor finanțate prin POSDRU.

Cursul se axează pe elaborarea unui proiect ce va fi susţinut în faţa Comisiei de Examinare, bazându-se pe aplicarea directă a conceptelor, instrumentelor şi tehnicilor învăţate în cadrul sesiunilor de curs.

Studiile de caz utilizate se bazează pe proiecte reale finanțate deja și aflate în diverse stadii de implementare. În cadrul apelurilor de proiecte anterior lansate pe POSDRU, proiectele scrise de experții din echipa Structural Consulting™ Group au obținut punctaje foarte mari (inclusiv punctaje maxime).

Aplicaţiile practice se bazează pe studii de caz şi simulări privind întocmirea şi gestionarea proiectelor cu finanţare prin POSDRU şi au în vedere pregătirea proiectului de absolvire.

Cine te învață...

Dragoş Jaliu

Consultant Fonduri Structurale, formator certificat CNFPA şi doctor în domeniul dezvoltării regionale, Dragoş are o largă activitate în domeniile Managementului Proiectelor şi al Planificării Strategice, Dezvoltării de Competențe Antreprenoriale și Formarii de Formatori. Deţine o certificare internaţională în management de proiect acordată de Project Management Institute, Folcroft, Pennsylvania, USA. A susţinut peste 90 de sesiuni de instruire pentru adulţi în domeniul fondurilor şi procedurilor europene, al reformei în administraţie și al educării adulților. În anul 2006 a absolvit cursul de "Formare de Formatori" organizat de InWent - Germania devenind şi Trainer Certificat Internaţional în domeniul Fondurilor Structurale, în 2009 obţinând şi certificare naţională în „Formator de formatori" şi „Manager de proiect" acordată de CNFPA. Dragoș a activat în calitate de expert în scrierea și implementarea a 6 proiecte finanțate din FSE prin POSDRU, este partener Structural ConsultingTM Group, lector SNSPA - Facultatea de Administraţie Publică şi membru Project Management Institute. Este iniţiatorul portalelor de informare www.fonduri-structurale.ro și www.proiecte-structurale.ro.

Dan Barna

Consultant Fonduri Structurale, formator certificat CNFPA și avocat. Licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, Master în Management de Proiect al Universității Politehnice, Dan are experienţă semnificativă în educația pentru adulți având la activ peste 100 de sesiuni de instruire adresate în principal reprezentanților sectorului public și mediului de afaceri. În perioada 2001 - 2007 a colaborat cu Delegația Comisiei Europene din Bucureşti, fiind implicat direct în calitate de evaluator, monitor sau asistent tehnic în peste 400 de proiecte. În anul 2006 a absolvit cursul de Formare de Formatori în cadrul InWent - Germania devenind Trainer Certificat Internaţional în domeniul Fondurilor Structurale. În perioada 2005-2007 a fost Coordonator National al Campaniilor de Informare ale Programului Fondul Europa al Comisiei Europene. Dan a contribuit în calitate de expert în scrierea și implementarea a 6 proiecte finanțate din Fondul Social European prin POSDRU. Este partener Structural ConsultingTM Group şi Secretar General al Asociaţiei Române de Drept pentru Dezvoltare - IDLO Alumni.

Ce spun participanții care au urmat acest curs...

 • „Cel mai bun curs de managementul proiectelor la care am participat. Informaţie relevantă. Sper în colaborări viitoare."
 • „Traineri excelenți cu experienţă profesională relevantă, care au avut ocazia aplicării noţiunilor teoretice în practică şi au reuşit să transmită eficient informaţiile."
 • "Un curs foarte util şi educativ pentru dezvoltarea profesională şi personală a fiecărui participant."
 • „Curs bine structurat, prezentat într-o manieră clară, cu multe exemplificări şi susţinut de multă muncă în echipă."
 • „Claritatea prezentării (logica, vocabular, coerenţa), antrenarea participanţilor, încurajarea interactivităţii."
 • „Trainerii au fost foarte bine pregătiţi, au reuşit foarte bine să redea informaţiile şi au realizat într-adevăr un curs interactiv şi interesant."
 • "Am înţeles ce înseamnă un proiect finanțat din fonduri europene"

Cât costă...

Taxa de participare este de: 1199 LEI/participant. Pentru cursurile acreditate ANC nu se aplică TVA la taxa de înscriere conform L.571/2003, actualizată, art.141. lit f. (Preţul include: suportul de curs, 2 coffee break-uri/zi şi o masă de prânz/zi).

În cadrul cursului se acordă următoarele discount-uri:

5% - pentru 2 persoane din cadrul aceleaşi companii
10% - pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleaşi companii

* Oferta speciala: Curs „Manager de proiect” + Curs „Expert Accesare Fonduri Structurale şi de Coeziune Europene”, la doar 1799 lei!

Persoanele care doresc să participe și la cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene organizat de Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro din perioada 24 - 27 aprilie 2013 vor achita doar 1799 lei pentru acest pachet!

Când şi unde se organizează...

 Perioada cursului de formare: 9 - 19 aprilie 2013 la Bucureşti!

Programul cursului:

 • 9 - 12 aprilie 2013 - Sesiuni teoretice (modulele se vor desfășura între orele 9.00 - 17.00)
 • 13 - 18 aprilie 2013 - Perioadă practică de studiu individual pentru pregătirea proiectului final
 • 19 aprilie 2013 - Examen final de cerificare - Comisia va fi formată din reprezentanţii furnizorului de formare şi reprezentaţi ai autorităţii de certificare, ANC.

Cine poate participa*...

 Cursul se adresează atât celor care activează ca manageri de proiect, cât şi celor care doresc să-şi dezvolte competenţele în domeniul managementului de proiect din perspectiva realizării şi implementării de proiecte finanţate din fondurile structurale prin POSDRU.
 
* Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, însă eliberarea certificatului de absolvire acreditat ANC este condiționată de absolvirea de studii superioare.

Persoanele cu studii medii sau studii superioare în curs de desfășurare sau nefinalizate  vor primi o adeverință care confirmă dobândirea competențelor și abilităților caracteristice programei de Manager de Proiect.

Cum se face înscrierea...

 Validarea înscrierii se va face după transmiterea următoarelor documente:
1.  formularul ataşat completat,
2. copia ordinului de plată vizat de banca dumneavoastră

Data limită de transmitere a documentelor este 5 aprilie 2013 prin fax la numărul 021/311.59.11 sau prin e-mail la adresa training@fonduri-structurale.ro.

Confirmarea înscrierii se va face printr-un e-mail, ce va fi transmis de către organizatori.

Coordonatele de plată:
S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG S.R.L
Sediu: Bucuresti, Şos. Iancului, nr. 33, bl. 105A, sc.A, ap. 9, camera 1, sector 2, România
CIF: RO 21210838
Banca: Transilvania Suc Piaţa Chibrit
Cont: RO14BTRL04801202E80516XX
Banca: Trezoreria sectorului 2
RO92TREZ7025069XXX010316

Date de contact:

Raluca Prelucă, coordonator de program, Tel: 021 317 8000,

Mobil: 0725 0725 33

E-mail: training@fonduri-structurale.ro

Noiembrie 2019 (0)
Anterioară L M M J V S D  
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Alege judeţul:
află toate noutăţile noastre acum
2007 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Structural Consulting Group Structural Consulting Group
Acasă  Contact  Hartă site 
home